Publicitate

marți, 10 martie 2009

Incredibil !!!

Acum am primit vizita ( de fapt au venit in control ) celor de la ISU ( Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta ) .
Fiind interesat direct de acest domeniu , am intrebat si eu pe nenea venit in control ce programe au in sensul pregatirii populatiei in cazuri de urgenta . Adica eu , cetateanul X , cum pot afla ce trebuie sa fac in caz de viitura , inundatie, furtuna , cutremur etc.
Raspunsul lui m-a lasat perplex : NU AVEM VOIE SA TINEM CURSURI !!!!!!!!!!!!!!!!!
POFTIM ????????????????????????????
Adica in tara asta de 2 lei , dupa ce ca nu te salveaza nimeni in caz de ceva , nici macar nu ai posibilitatea sa afli ce trebuie sa faci intr-o situatie care iti pune viata in pericol ?????? Raspuns : NU !!!!!!!!!
OK.

PS.
Sa nu se inteleaga ca nenea ala e vinovat , el e un simplu angajat al ISU , nu el hotaraste . El doar e trimis sa dea amenzi celor care nu au de unde sa stie ce le trebuie ca sa fie in regula . Misto , nu ?

5 comentarii:

Alex spunea...

Logic. Stai linistit ca si ei sunt praf. Crezi ca nenea ala stie ce tre' sa faca? Lasa nene! Ii invatam noi. Eventual o sa le cerem si bani.

Unknown spunea...

Sunt convins ca nu stie decat unde sa caute prin hartiile lor o amenda cat mai mare.
Ce e revoltator e ca statul se asteapta sa fim linistiti si sa ne simtim in siguranta ca in caz de belea o sa vina baietii astia ( chiar daca nu stiu ce sa faca odata ajunsi, macar vin).Eu nu sunt asa sigur ca vin pentru ca nu sunt sigur ca o sa le porneasca Aro-ul. Si chiar daca porneste , nu stiu daca ajunge la mine.
Unde mai pui ca sunt unii care chiar se simt linistiti si se bazeaza pe Aro-ul celor de la ISU!!!!!( in general aia care rad de astia ca mine si ca tine)
Incredibil ce tara !!!

Unknown spunea...

Fiecare pe cont propriu. Nu stiu de ce ne mai miram. Asta o stiam de la inceput.

Anonim spunea...

Nici eu nu ma mai mir, dar e un sentiment nasol atunci cand primesti confirmarea unei idei. E de fapt un sentiment de revolta. Adica nici macar cei platiti pentru asta , nu o sa ridice un deget.
Cam nasol !!

Anonim spunea...

Păi la noi în ţară, chestii de bushcraft, supravieţuire, sunt chestii tabu care numai armata le ştie, sunt secrete. Dacă vrea să le ştie şi omu de rând este luat la ochi, adică de ce vrei tu să ştii chestii secrete, de armată? MENTALITATE COMUNISTĂ!!!!