Publicitate

joi, 4 decembrie 2014

Power Kit

4 comentarii:

Gabi spunea...

:-) Buna tati,
Sa ai mereu in minte ca frigul extrem dauneaza bateriilor si acumulatorilor.
Acesta este motivul pentru care eu am o "mizerie" din aceea cu manivela (radio si lanterna, totodata incarca si un tel Nokia cit sa vorbesti putin in caz de urgenta).
Doar pentru partea de lumina, pe linga lanterna obisnuita (un Petzl de obicei), una din aceea mica de la Decathlon (20 de lei parca a costat) care se incarca de la soare sau de asemenea cu manivela.
Succese pe linie iti doresc :-) !

Unknown spunea...

salut tati !
Sunt convins ca frigul dauneaza dar kitul asta e destul de mic incat sa-l bag in buzunar si astfel la caldura . In plus mai am la mine permanent minim 2 surse de lumina care stau in buzunar , deci ferite de frig. Lanternele alea cu dinam sunt o idee buna ( chiar am cateva prin diferite kituri , de la alea cu radio pana la alea simple) dar mi se par cam fragile.
Bafta !

Anonim spunea...

Buna ideea, si eu am asa ceva, practic am cumparat o cutie de plastic in care nu intra apa folosita pentru a congela diverse lucruri, acolo am indesat ce as avea eu nevoie cand sunt plecat, cutia mea este mai mare si nu e practica decat daca se merge cu masina dar se pot folosi si cutii mai mici, fiecare cum are nevoie

Gabi spunea...

:-)
Eu am "la interior" doar vreo citeva baterii de schimb.
In rucsac lanterna cu manivela, iar in casa eventual tren/masina/cabana/pensiune radio cu manivela ca nu ma apuc sa il car.
Lanterna de la Decathlon cu manivela si incarcator solar are cam 5x3x2 cm este din cauciuc si mie mi se pare ca rezista la orice soc prin care ar trece rucsacul (o am de citiva ani si nu a dat nici un semn de slabiciune - o si folosesc foarte rar ce e drept ca am mereu o alta lanterna).

Poate ar fi o idee sa tii doar bateriile cu tine si restul in spate.
Nu imi dau seama cite buzunare interioare ai.
Eu de centura mai bine imi agat un spray cu piper, cutit/briceag mai mare cu fierastrau, un mini kit pe care stiu ca il am cu mine orice s-ar intimpla cu rucsacul.