Publicitate

joi, 23 decembrie 2010

Sarbatori fericite !!!

Din pacate, de cateva saptamani nu am mai avut acces la calculator ....
Acum , intr-un tarziu am reusit sa pun mana pe unul si am zis sa profit de ocazie sa va urez toate cele !
Eu de Craciun si revelion voi fi in Brasov cu varul meu care tocmai si-a luat un Suzuki Vitara ... Deci probabil ca o sa dam o fuga si prin padure ( sper sa pot face si un filmulet cu ocazia asta ) .
In rest .... vesti "bune" anul are ....din ianuarie voi deveni somer ( sper ca voi fi somer .... macar atat ) . Cu ocazia asta , voi avea mai mult timp sa mai fac ceva filmulete , dar nu cred ca voi mai avea bani sa iau noutati....
Craciun Fericit alaturi de cei dragi !!!!!

7 comentarii:

Gabi spunea...

Tati :-) , Sarbatori fericite!
Sper ca somajul, in cazul in care va veni, sa fie de scurta durata.
De postat pe blog e tot timpul din lume (ca esti om tinar :) ), dar un serviciu iti ofera un minim confort :), pe linga faptul ca iti maninca din timp :( - ce sa mai ..., vorbesc si eu sa ma aud, ca stii tu foarte bine lucrurile astea, dar voiam sa vezi ca sintem mai multi care gindim "in aceeasi directie" :).

Alex Prodan spunea...

Sarbatori fericite si un an mai bun!

Alex

Cronos spunea...

Craciun fericit!

Rudareanu spunea...

Craciun fericit

Anonim spunea...

Craciunul sa va duca in case si in suflete multa sanatate,fericire si voie buna Craciun Fericit.

cif spunea...

Sarbatori fericite si la multi ani!

radiowhisper.com spunea...

Buna Ziua!
Eu sunt Vlad, unul dintre membri Radio Whisper - un radio antimanele dedicat bloggerilor şi nu numai.
Am găsit întâmplător blogul tău, am citit câteva articole şi nu am vrut să ies înainte să te felicit – mi-a plăcut mult ce am găsit aici. Am fost atras de subiectele interesante si de originalitatea articolelor. Felicitari ! Noi promovăm la radio diferite articole ale bloggerilor, iar azi am promovat un articol de-al tău; am specificat sursa articolului şi am deschis şi un subiect pe baza acestuia. Dacă doresti, poţi să ne recomanzi orice articol, iar noi îl vom promova.
Ne-ar face plăcere să ştim că ai dori să ne susţii în acest proiect de radio şi să accepţi o eventuală colaborare.
M-am gândit aşadar să vin cu o propunere:
Pe Radio Whisper se difuzează toate genurile de muzică, exceptând manele şi piese necenzurate. Avem şi câteva emisiuni, ştiri etc. Ne-am propus să realizăm un proiect mare, iar pentru asta avem nevoie de susţinerea şi ajutorul tău şi al celorlalţi colegi bloggeri. Dorim să creăm o echipă cât mai complexă de oameni cu un talent aparte şi m-am gândit că poate ai vrea sa ni te alături şi să colaborăm (binenţeles, pe unul dintre domeniile care îţi place). Dorim de asemenea să îţi acordăm un scurt interviu. Pentru noi sunt importante ideile şi modul de a gândi al bloggerilor şi al ascultatorilor noştri.
Îti multumesc pentru timpul acordat, iar acum îti propun sa adaugi linkul sau bannerul nostru pe blogul tău şi să ne dai add la id-ul asculta.whisper sau un e-mail, tot la asculta.whisper@yahoo.com, pentru a discuta mai multe.

www.radiowhisper.com
Multumesc,
Cu stimă Vlad!