Publicitate

miercuri, 19 august 2009

Scuze

As vrea sa-mi cer scuze de la cei ce citesc acest blog, dar in urmatoarele zile ( probabil 2-3 saptamani) nu cred ca voi mai posta nimic nou.
Motivul e simplu : incerc sa-mi implinesc visul pe care l-am avut de 10 ani incoace si anume cel de a-mi lua un Suzuki Samurai ( stiu , nu sunt normal, dar pe mine nu ma deranjeaza !) .
Problema e cam asa : desi am banii si am gasit si masina, vanzatorul mai are un act de facut ca sa fie totul in regula. Cand vor fi terminate toate actele , voi lua masina. Pana atunci ma duc cu nervii din simplul motiv ca in fiecare zi aud : maine trebuie sa fie gata actul si aducem masina !
Din aceasta cauza , nu ma mai pot concentra la nimic deorece , 99% din gandurile mele sunt la masina aia. E foarte urata asteptarea asta , mai ales cand iti doresti atat de mult ceva si de atat de mult timp. Bineinteles, ca dupa ce va veni masina va mai fi o perioada in care va sta in service, apoi cateva zile pana voi putea sa ajung la Brasov sa o iau ...... etc.
De aceea , imi cer scuze, mai ales Calatorului care stiu ca asteapta o prezentare la Kershaw Outcast.
Desi am facut multe poze la cutite am ce recenzii sa fac si am subiecte noi de abordat, de abia ma concentrez sa scriu postul asta .
Indata ce voi termina cu masina , va urma o serie interesanta, zic eu , de posturi despre cateva cutite , camuflaj si supravietuire.
Multam.

7 comentarii:

Alex spunea...

Succes cu masina! :) Stai linistit. Internetul tot acolo il gasesti :)

Anonim spunea...

Succes. Păcat că ARO s-a ales praful de ARO.

Unknown spunea...

Multam !!
De uzina Aro e mare pacat pentru ca faceau masini foarte solide. Sincer sa fiu am luat in considerare achizitionarea unui Aro, dar m-ar fi costat prea mult sa-l pun pe picioare pe cel care l-am gasit.

Anonim spunea...

Iti doresc s-o stapanesti sanatos si abia astept posturile depspre cutite si camuflaj :) Poate scrii un post si despre Suzuky Samurai, banuiesc ca o s-o folosesti in iesirile off-road pentru bushcraft, asa ca se incadreaza :)

Rudareanu spunea...

sa ai parte de ea

miku spunea...

Sa nu se rupa cu tine elefantule!!!!! :))

Doina spunea...

super! sa o stapanesti sanatos cat mai curand! :)