Publicitate

luni, 28 decembrie 2009

De Craciun

In mini-vacanta de Craciun am dat o fuga pana la Hangu sa ma intalnesc cu familia .
Cum sunt un offroader entuziast , am fost curios daca pot ajunge cu masina pana la locul unde va fi casa mea.
Spre surprinderea mea si a catorva oameni din sat ce ma priveau ciudat, am ajuns foarte aproape de terenul meu , despartindu-ma doar 30 de metri de panta ca sa ajung cu masina in curte.
Peisajul de acolo a meritat forja ce si-a luat-o masina !!!
Atat mai aveam de urcat :


From Hangu craciun 2009


From Hangu craciun 2009


From Hangu craciun 2009


From Hangu craciun 2009


From Hangu craciun 2009


From Hangu craciun 2009

Am decis sa-mi fac cadou un troliu la masina , oricat de mare efortul de a strange bani pentru ca asa peisaje merita vazute cat mai des .
Sarbatori fericite !!!

joi, 24 decembrie 2009

Sarbatori fericite !

Pentru ca voi fi plecat si nu stiu cat acces la net voi avea , va doresc Craciun fericit si un an nou plin de sanatate si bucurii !!!

duminică, 20 decembrie 2009

Poze cu Samurache

Ieri am facut niste poze care imi plac foarte tare , asa ca am zis sa le impart cu voi .
From Samurai

From Samurai

From Samurai

From Samurai

Si una de la o iesire in Iasi impreuna cu baietii cu Aro.
From Samurai

vineri, 18 decembrie 2009

Surpriza !!!! A nins in plina iarna !!!!!!

As fi vrut sa aman acest post , dar am citit un topic pe forumul Club4x4 care m-a pus pe ganduri ...
Ca de obicei , autoritatile noastre au fost surprinse de natura "nebunatica" , efectul acestei surprize fiind acela ca sute de masini cu tot cu soferi si pasageri au ramas blocate in camp cam 2 zile datorita faptului ca a nins in decembrie ....
Stiu , este un soc adevarat pentru noi toti ca ninge in decembrie , acest fenomen fiind rar intalnit , ultima oara inregistrandu-se in anul 2008 !!!!
Deoarece nu prea ma uit la stiri din cauza stomacului sensibil si al pretului mare al alimentelor ( nu prea imi permit sa vomit asa de des) , nu am stiut situatia in care se aflau celelalte judete ale tarii ca de exemplu Buzaul.
Astazi am citit un topic pe forumul unde am onoarea sa fiu membru ( club 4x4) despre foarte multi offroaderi care , in plina ninsoare , au iesit noaptea de miercuri sa dea o mana de ajutor autoritatilor in salvarea celor ramasi in plin camp cu masinile.
O parte din baieti s-au dus , directionati de cei de la ISU pana pe drumul dintre Buzau si Braila pentru a duce mancare si apa la 50 de oameni ce se adapostisera de 2 zile ( in astea 2 zile nici nu mancasera ) in sala de clasa a unei scoli si care erau abandonati de autoritati si aducerea la spital a unei persoane epileptice.
Dupa enorm de multa munca si daune considerabile la propriile masini ( un sasiu rupt, un parbriz spart de bucata de sasiu rupta si o directie distrusa) au ajuns sa se intalneasca cu maina ISU , bineinteles un WV Tuareg ..... Interesant este faptul ca la remarca baietilor ceva de genul : "ma nene, ce situatii de urgenta rezolvati voi cu limuzina asta? Inmormantari, botezuri, nunti?" raspunsul a fost prompt : "Atat avem !" .....No comment !
Dupa o noapte de munca baietii si-au indeplinit cu brio scopul propus si s-au intors mai mult sau mai putin acasa.
Cei din Buzau au fost implicati intr-o alta actiune , si anume aceasta:
http://www.tvr.ro/articol.php?id=74183&c=65.
Ce este de retinut , din stirea prezentata de tvr1 este ca DUPA 2 ZILE M.A.I. a pus la dispozitie un elicopter....
Pe aceasta cale , vreau sa-i felicit pe toti offroaderii care si-au pus la dispozitie masinile si timpul in incercarea de a salva niste vieti.
Sunt placut surprins de faptul ca baietii au putut obtine informatii de la un cadru superior al ISU despre zonele care necesitau interventia lor , zone in care ISU a fost depasit de situatie.
Este bine ca incet-incet , ISU accepta ajutorul voluntarilor in situatiile in care incompetenta inaltilor functionari publici ii impiedica sa-si faca datoria. Proasta dotare si organizare inca fac legea in cadrul institutiilor statului , dar e bine ca cineva totusi mai realizeaza asta si accepta ajutor din partea unor oameni de bine .
Din pacate nu pot pune poze pentru ca nu vreau sa-i supar pe cei care le-au pus pe forum , dar topicul il gasiti pe www.club4x4.ro, la forum , sectiunea "actiuni umanitare"- topicul " Drumuri inzapezite - Buzau".
Pentru cei ce pleaca la drum voi pune o minima lista cu dotari de bun simt , zic eu , ce trebuie sa se gaseasca in masini iarna:
- in primul rand , rezervor plin !
- canistra cu carburant
- patura
- telefon cu acumulatorul incarcat
- apa
- mancare
- sufa
- cablu curent acumulatori
- lopata
- lanturi
- haine groase de rezerva
- lanterna-

Optionale :

- un vas mic ( cana ) de metal
- bricheta
- aragaz de campanie
- ulei motor
- alcool tehnic
- sac de dormit
- topor
- nisip
- statie CB
si multe altele... O sa fac un post numai despre asta, dar dupa ce o sa-mi fac masina asa cum vreau eu , ca sa pot pune si poze .
Inca o data , felicitari celor din Kamikaze Team si celor de la Extreme Adventure pentru faptele lor .

miercuri, 9 decembrie 2009

Moderarea comentariilor

Din cauza unor retarzi ce traiesc pentru a pupa in cur un politician sau altul , de azi inainte am ales sa moderez comentariile.
De la inceput mentionez ca acele comentarii care au legatura cu acest blog si cu ce se discuta pe el vor fi publicate chiar daca vreun cititor de-al meu are o parere diferita de a mea . Bineinteles ca nu voi accepta injuraturi si/sau comentarii ce au legatura cu politicul pe acest blog.
Romanii sunt o natiune de politicieni si antrenori de fotbal . Din pacate si eu sunt roman si am o perere despre politica pe care aleg sa nu o impartasesc pe acest blog . Cu fotbalul nu am nici un contact , prin urmare , ma lasa rece.
Acestea fiind zise , bafta multa in continuare !!!